Home » Hírek » Köszönjük az 1% felajánlásokat!

Köszönjük az 1% felajánlásokat!

Hamarosan újra itt az SZJA-bevallás és az 1% felajánlásának időszaka. Ilyenkor a személyi jövedelemadónk 1%-át olyan szervezeteknek adhatjuk, amelyek működését támogatjuk.

A Tündérkert óvoda alapítványa a forrásait a szülői 1%-os szja felajánlásokból szerzi.

A Figyelj Ránk Alapítvány célja az óvodánkban folyó nevelőmunka tárgyi feltételeinek korszerűsítésének támogatása, a gyermekek művészeti nevelésének elősegítése színház látogatások, kirándulások finanszírozásával.

Igyekszünk évről évre a hiányokat pótolni, a gyermekek és felnőttek által használt eszközökre (játék-, sport-, képességfejlesztő eszközök, szerszámok, dekorációs kellékek…) költjük adományaikat, valamint programokra.

A 2020-as évben a kialakult koronavírus okozta helyzet a tervezett programjainkat felülírta, nem, vagy nem a megszokott módon, színvonalon tudtuk megtartani az évek óta hagyománnyá váló programjainkat, ünnepeinket. Ezért eszközvásárlásra költöttük a felajánlások nagy részét.

 

A Figyelj Ránk Alapítvány 2020-ban a hozzánk beérkezett felajánlásokból ezeket az eszközöket vásárolta:
Lamináló-, iratmegsemmisítő-, elektromos tűzőgép, fúrógép, dekorációhoz virágok, rózsakapu, párakapu, 4 db asztal a Teknős csoportba, 14 db fémpolc, 10 db papírdoboz irattároláshoz.
Igaz, idén elmaradt a karácsonyi vásár, ezért is kapott Karácsonyra minden csoport 10.000.-Ft-ot, amelyből az óvodapedagógusok játékokat vásároltak.

Hálásan köszönjük az 1% felajánlásokat!

Az Alapítvány számára egyéni adományokat is lehet tenni. Ilyen adományt kapott alapítványunk 90.000 Ft értékben három családtól a Katica-, Pillangó-, és Aranyhalacska csoportból – Köszönjük!

 

Terveink az idei, 2021-es évre:

Pozitívan gondolunk a jövőre, reméljük a COVID-19 megbetegedések nem tartanak örökké, továbbra is célunk óvodás gyermekeink élménygazdag életének biztosítása.
Ezért részt vettünk a XXII. kerületi önkormányzat által meghirdetett Közművelődési pályázaton, és sikeresen nyertünk is 300.000.-Ft-ot, amelyet programok finanszírozására költhetünk.
Ehhez szükséges volt önrész biztosítására, amelyet 1%-unkból tudunk teljesíteni.

Így amint feloldásra kerülnek a korlátozások, igyekszünk a megszokott hagyományos programjainkat megvalósítani – figyelembe véve a vírus terjedésének megelőzését, így az udvarra, szabad levegőre szerveznénk ezeket, akár kisebb létszámmal, csoportonként elkülönítve a gyerekeket.
Valamint tervezzük a hagyományos, közösségünket segítő tevékenységeket, eseményeket.
A tervezett programok: állatbemutató, színház, koncert, gyermeknap…
Ezek mellett eszközöket is szeretnénk vásárolni: rollereket, kerékpárt, futóbiciklit, biciklikarbantartáshoz kompresszort.

 

Hálásan köszönjük, ha terveink megvalósítása érdekében nekünk ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1%-át, vagy bármilyen nemű támogatást.

Ha van olyan ismerősük, családtagjuk, aki szintén szeretné támogatni az Alapítványt, kérjük, adják meg neki(k) is az elérhetőségeinket.

Tegyék lehetővé, hogy óvodánk folyamatos fejlődése, szépülése és gyermekeink programjainak költségei alapítványunk támogatásával megvalósuljanak!

Segítségüket a gyermekek nevében is köszönjük!

A Figyelj Ránk Alapítvány kuratóriuma

 

A Figyelj Ránk Alapítvány adószáma  18234787-1-43

Számlaszám (OTP):                           11722003-20131674

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.