Home » Hírek » Pedagógusnap 2018

Pedagógusnap 2018

A Tündérkert tagóvoda testülete a következők alapján javasolja írásbeli dicséretre…

Rácz Ágnes óvodapedagógust
Ági a kezdetektől fogva fontos tagja közösségünknek. Mindig akad néhány új ötlete, ami felfrissíti az addig megszokott programokat, eseményeket. Energiái kimeríthetetlenek, folyamatosan képezi magát és igyekszik a maximumot nyújtani munkája során. Mosolyát szinte munkaruhaként hordja magán, optimizmusa sok helyzeten átsegít mindenkit. A csoportjába járó gyermekek sikereinek úgy örül, mint senki más. Örömmel szurkol a sportversenyeken, de a szomorú gyerkőcök arcára is pillanatok alatt mosolyt tud csalni pár kedves szóval.

Molnárné Tóth Katalin óvodapedagógust
Kati munkája során mindig nagyon pontos és hatékony, ami visszatükröződik a mérés-értékelés munkaközösségben elvégzett feladatai során is. A váratlan helyzetekre ő már akkor megtalálja a megoldást, amikor a többiek még csak a probléma megértésénél tartanak, szervezőkészsége kiemelkedő. Kézügyességével melegséget és vidámságot varázsol a szobába, ami napról napra megörvendezteti a Teknős csoportos gyermekeket. Végtelen türelmének köszönhetően a csemetéknek kitartó munkára van szükségük ahhoz, hogy kibillentsék őt a nyugalomból.

Ferenci Margit konyhai dolgozót
Margó fantasztikus kávéi még a legborúsabb reggeleket is vidámabbá varázsolják. A konyhába belépve mindig mindenkihez van néhány kedves szava, így felüdülés egy-egy nehezebb napon beszélgetni vele egy kicsit. Derűlátása és optimizmusa átragad ránk is, így könnyebben átlendülünk a mélypontokon. A tányérok és poharak katonás rendben sorakoznak a polcokon, mindig ragyogó tisztaságban várják a bevetést.

Gratulálunk díjazottjainknak!

_DSC7148a

_DSC7146a

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.