Home » Hírek » Gyermeknap a Tündérkert óvodában

Gyermeknap a Tündérkert óvodában

Óvodánk életében mindig jelentős esemény a Gyereknap, kiemelt figyelmet fordítunk ennek megszervezésére, célunk, hogy a gyermekek és szüleik egyaránt jól érezzék magukat ezen a napon. Programunkat alapítványunk, a Figyelj Ránk Alapítvány finanszírozza.

Hagyománnyá alakult, hogy vannak állandó résztvevőink, de igyekszünk változatosságot is biztosítani egy-egy új lehetőséggel.

Délelőttre óriás fajátékokat szerveztünk, mind a három udvarunkra helyeztünk játékokat, és udvarcserével oldottuk meg azt, hogy minden gyermek játszhasson minden játékkal. Korán kimentünk, és óvodásaink egész délelőtt játszhattak ezekkel. Volt többféle óriáskirakó, golf, célba dobó, horgász-, és sokféle egyensúlyozó-, ügyességi játék.

Délutánra vártuk a szülőket is. Idén sem maradhatott el a pónilovaglás, plüsslovazás, az ugráló légvár. Az óvoda minden dolgozója hatalmas aktivitással vett részt ezen a délutánon annak érdekében, hogy gyermekeinknek önfeledt örömben legyen részük, vidáman teljen a napjuk.
Óvodapedagógusaink vállalták az arcfestést, csillámtetoválást, lufihajtogatást, melyben egy édesanya is segítségünkre volt, valamint segédkeztek a plüsslovaknál, ugrálóvárnál, figyeltek a gyermekek biztonságára, a balesetmentes környezetre.
Dajkáink szerepe volt az evés-ivás biztosítása, kínálták a perecet, innivalót és a zsákbamacskát, figyeltek a rendre és tisztaságra.
Új lehetőségként vattacukor árust is hívtunk, aminek a gyerekek külön nagyon örültek.

Rendkívül jól telt ez a nap, mi felnőttek legalább annyira élveztük, mint gyermekeink. Örömöt és elégedettséget okozott számunkra is.

Hart Zsuzsanna

Képek:

Gyermeknap – fajátékok az udvaron

Gyermeknap 2017

_DSC2529aa

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.