Home » Hírek » Gyermeknap a Tündérkert óvodában

Gyermeknap a Tündérkert óvodában

Évek óta hagyomány óvodánkban, hogy színes és változatos programmal ünnepeljük gyermekeinket ezen a napon, alapítványunk, a Figyelj Ránk Alapítvány szervezésében.

Június 10-én, pénteken a szülőkkel közös délutáni rendezvényen szokásunkhoz híven ugrálóvár, elektromos motor, csillámtetoválás, lufihajtogatás, póni-lovaglás igazi és guruló plüsslovacskán és zsákbamacska várta a családokat. A gyereknapi büféből idén sem maradhatott el a szokásos sósperec, zsíroskenyér, limonádé.

A délutáni pihenő alatt az óvoda dolgozói együtt díszítették az udvart, előkészítették a helyszíneket, kellékeket, eszközöket, a szendvicseket, innivalót.

A Zenebona Társulat bohócainak műsora nyitotta meg programunkat, a Figyelj Ránk Alapítvány gyermeknapi ajándékaként.
Minden helyszínen óvodapedagógusaink és a dadusnénik odaadó munkájukkal tették lehetővé, hogy a gyermekek önfeledten örülhessenek, együtt figyeltek a gyerekek épségére a légvárnál, motoroknál, plüsslovaknál.
A zsákbamacska változatos ajándékai között a játékok mellett jégkása kuponok, utalványok, játszóházi belépők és színházjegyek is kerültek a titkos csomagokba. Számos közeli vállalkozás támogatta óvodánkat. A légvárat és a motorokat a Delta Fotóstúdió biztosította. Örömünkre szolgált, hogy szülői segítséget is kaptunk a lufihajtogatásnál, csillámtetoválásnál, támogatók felkeresésénél. A Történelmi Lovastúra Egyesület pónilovai nagyon népszerűek gyermekeink körében, akik türelmesen várták, míg rájuk kerül a sor, a lovacska pedig szorgalmasan rótta a köröket a levendula körül, gyerekekkel a hátán.

Óvodásaink számtalan programból választhattak, szabadon játszhattak, mindenkinek jutott zsákbamacska, perec, mindenki nagyon jól érezte magát, vidáman és tartalmasan telt a délután.

Támogatóink:
Magyaros Kenyér Kft, Pink Frog fagylaltozó, Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ, Campona Játszóház és a Szülői közösség.
Köszönjük segítő munkájukat, támogatásukat, mindenki részvételét!

Hart Zsuzsanna

Képek: Gyermeknap 2016

Gyermeknap a Tündérkert Tagóvodában

_DSC0668a

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.