Home » Hírek » Családi Nap

Családi Nap

20151010_102444

“Október-ber-ber-ber-fázik-benne-az-ember”

Óvodánk helyi dokumentumaiban leszabályoztuk a programokat és esemény tervben rögzítettük. Hagyományaink között fontos szerepet tölt be a minden évben megrendezésre kerülő családi nap, közös jó hangulatban eltöltött idő óvodán kívül.

Ennek remek keretet adott a bográcsozás,  folyamatos jó kedvet pedig a meghívott előadó (Mikola Péter) valamint a Mosoly Birodalom Alapítvány munkatársai biztosítottak. Felnőtt és gyerek felszabadultan és vidáman töltötte a délelőttöt.

Az anyukák süteménnyel készültek, rotyogtak az egyedi receptek, íz- kombinációk alapján a „titkos” összetevőket tartalmazó gulyások és közben kötetlenül, egymást még jobban megismerve beszélgettek szülők, nevelők.

A kicsik közben arcfestésen, póni lovagláson vehettek részt és ügyeskedhettek a népi játékokban, kipróbálhatták állóképességüket az ugráló várban.
Dél közeledtével a szerény, de tapasztalt zsűri elindult csoportról-csoportra járva megkóstolni az elkészült finomságokat. Minden csapat igényesen megterített és igyekezett igényes fogásaival elkápráztatni a „döntnököket”.  Az eredményhirdetéskor  a végleges sorrend jelezte, hogy ki birtokolhatja egy évig a győztesnek kijáró „Arany Fakanál „ díjat ( 4. Kipp-Kopp csoport).  Minden erőfeszítés értékelve volt, díjat kapott.

Az igazi elismerés azonban ott csillogott a gyermekszemekben és a szülői tekintetekben. Büszkék voltak a szülői közösségek a példás szervező készségükre, összefogásukra. Sajnos a nagyoknak ez volt a búcsú családi nap, de mint minden évben, újra lesz folytatás.

20151010_100914     20151010_115401  20151010_114257

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.