Home » Hírek » Maci nap 2018.

Maci nap 2018.

2018. február 02-án rendeztük meg a óvodánk hagyományaihoz híven a Maci napi kézműves délutánunkat. gyermekek a szüleikkel, testvéreikkel közösen készíthettek különféle macis dolgokat.

A csoportokon végigsétálva érezhettük, hogy mindenhol nagyszerű hangulat uralkodott, a szülők és gyermekek kitartóan, élvezettel dolgoztak. Több csoportban porondon volt a gyurma, és a mackó sajtos dobozok sem a kukában kötöttek ki. Készült belőlük a Tigris csoportban billegős maci, a Füles-, és Méhecske csoportban barna maci. A gyurma mellett a Zsebibaba csoportban fejdíszeket csinálhattak, melyet aztán büszkén hordtak az apróságok. Több csoport küzdött meg a fűzéssel, varrással, volt, ahol előre kilyukasztott medvét lehetett körbe fűzni. A Nyuszi csoportban könyvjelzőt készíthettek a varrás technikájának alkalmazásával. Nagyon szép lett a végeredmény, amiért igazán meg kellett dolgozni. Emellett készültek medve formájú dobozok, a Micimackó csoportban pedig még színezni is lehetett. Tehát a medvék minden formában jelen voltak a csoportokban.

A jókedvet tovább fokozta a munka után jól megérdemelt finomságok hada is. A gyermekek elfogyaszthatták a sós-, és édes süteményeket, üdítőket, melyeket ezúton is köszönünk a szülőknek!

A jeles nap alkalmából egy kiállítást is szerveztünk a gyermekek által készített mackós rajzokból, és egyéb kreatív ötletekből. Ezt az új épület folyosóján lehet megtekinteni!

Reméljük a következő évben is hasonlóan jól fog telni ez a délután, és még több ötlettel gazdagodhatunk!

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.