Home » Csicsergő

Csicsergő

Clogo_szines_1200-Vöröskereszt u.- Csicsergő Tagóvodasicsergő tagóvoda
1222 Budapest, Vöröskereszt u. 13.
Telefon: 424-5470, 424-5469
Fax: 424-5469

Éles Károlyné
tagóvoda vezető

 

Óvodánk egy olyan közösséget nyújt a gyermekek számára az óvodai élet során, mely hagyományaival, ünnepeivel a szülőktől távol töltött órákban szeretet teljes otthont biztosít.

Sok mozgással, helyes táplálkozással alakítjuk az egészséges életvitelt, az életre való testi- lelki szociális felkészítést, a boldog gyermekkor megélését.  A táplálékallergiás gyermekeknek biztosítjuk a nekik megfelelő étkezést.  A gyermekek egészségnevelése mellett a szülők felvilágosítását és fontosnak tartjuk, ezért évente „egészség hetet” szervezünk a szülők, gyermekek, érdeklődő vendégek számára. Óvodánk az „Egészségesebb Óvodák Nemzeti Hálózatának” tagja. Környezettudatos nevelés eredményeként 2013-ban elnyertük  a  „Zöld óvoda” címet.

Az óvodában zajló élet középpontjában a játék, a mozgás, a családias légkör áll. A legfontosabb számunkra, hogy a gyermekek az óvodában jól érezzék magukat, a sokoldalú tevékenységek során az egyéni fejlődési ütemnek megfelelően fejlődjenek képességeik, személyiségük.

Jól felszerelt négycsoportos óvodánk két épületben, egy közösséget alkotva kínálja a tevékenységek széles körét a gyermekek részére.  Csoportjainkban igyekszünk a gyermekeknek az életkori sajátosságaiknak, fejlettségeiknek megfelelő fejlesztő játékokat és közösségépítő játékformákat biztosítani.  Udvarunkon focipálya, kerékpárút, mászókák, hinták és sok mozgásfejlesztő játék várja a gyermekeket.

Szeretnénk megfelelni a mai kor, a helyi sajátosságok, a közvetlen környezet, a partnereink igényeinek. A célok és a siker elérése érdekében a családokkal való kapcsolattartásunkat a nyitottság, közvetlenség, őszinteség jellemzi.

Szeretettel várjuk azoknak a szülőknek a jelentkezését, akik szeretnék, hogy gyermekeik a játék világában kedves, türelmes, szerető, megértő óvó nénik közelében töltsék napjai azon óráit, amikor kénytelenek nélkülözni szüleiket.

 

Csicsergő tagóvoda dolgozói